Camping De Duindoorn, IJmuiden, Nederland

Drone foto

Camping de Duindoorn te IJmuiden nabij Zandvoort, Haarlem en  Amsterdam.

Onze camping is gelegen aan de voet van de duinen en het strand. Grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, dichtbij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam. Ideaal voor mensen die houden van fietsen, wandelen of cultuur. De camping ligt +/- 1000 meter van het strand en de zee waar vele watersporten worden beoefend zoals kitesurfen, blowkarten, vliegeren, etc. U kunt lessen nemen bij bijvoorbeeld Seaside sports. Ook zijn er tal van andere mogelijkheden, wat denkt u van zwemmen, zonnen, vissen op de pier of op een boot, een dagje winkelen, gezellig een terrasje pakken, lekker uitslapen, heerlijk uit eten of gewoon helemaal niets doen.

Foto´s van Camping De Duindoorn

Plattegrond van Camping De Duindoorn

Prijzen van Camping De Duindoorn

Op onze site staan alle prijzen en leuke arrangementen. Voor bepaalde maanden geldt een leuke korting van 25% excl. de toeristenbelasting en milieuheffing.

In de omgeving van Camping De Duindoorn

Bushalte50 m

De camping ligt in de duinen van IJmuiden aan Zee een paar kilometer boven Zandvoort. De geweldige natuur van het aangrenzende Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen. Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten, gewoon lekker uitwaaien en natuurlijk vissen op de Zuidpier of vissersboot. Iets verderop kunt u naar de havens, het Noordzeekanaal en de zeesluizen! Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden in Noord Holland, Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, steden die voldoende cultuur en vertier bieden aan zelfs de meest veeleisende vakantieganger. Kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Zandvoort, Bloemendaal, Oud-Velsen, Santpoort of Wijk aan Zee. Naast de ingang van de camping is een bushalte aanwezig. Op de dagen dat het weer zich niet leent om buiten te zijn kunt u in de weekenden naar de Beverwijkse Bazaar www.debazaar.nl  in Beverwijk (europa’s grootste overdekte weekendmarkt). 

De faciliteiten van Camping De Duindoorn

Parkeerplaats
Speeltuin
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi
Zicht op zee