Panorama rondleiding
Nederlands Engels Duits
deco
Gratis Wifi
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"

OVER ONS

Camping de Duindoorn ligt midden in de duinen op ca. 1 km van het strand en 8 km boven Zandvoort, is daarmee een boeiende plek om uw vakantie door te brengen. 

Op loopafstand van strand en zee kunt u elke dag kiezen waar u uw vertier zoekt. De camping is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vakantie in IJmuiden aan Zee en de mooie omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De camping is zo autovrij mogelijk, alleen bij aankomst en vertrek mag u uw auto meenemen naar de plaats om in- of uit te laden, dit geldt alleen als u met een eigen caravan of tent komt.

De camping is schoon, goed georganiseerd en van alle gemakken voorzien en heeft luxe toiletgebouwen, mooie grasvelden, de faciliteiten zijn wat u mag verwachten van een camping.    Wij zijn kindvriendelijk, uw kinderen zullen zich niet snel vervelen.

Recreatieteam

Met het recreatieteam op camping De Duindoorn hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen. En u zelf trouwens ook niet.  Tijdens de kindervakantie in de zomer is het enthousiaste recreatieteam dagelijks aanwezig om alle kinderen te vermaken. klik hier om de data en het programma in te zien.

De campingwinkel maakt het u gemakkelijk als u eens lekker wilt ontspannen, hier kunt u elke dag versgebakken broodjes, ijsjes, de krant en meest nodige boodschappen verkrijgen.

Op het terrein kunnen kinderen heerlijk spelen op het gras of in de speeltuin. Tijdens de schoolvakanties worden diverse activiteiten door een recreatieteam voor groot en klein georganiseerd in het Praathuis of buiten. 

Wanneer u uw verblijf boekt bij deze camping, boekt u een onvergetelijke vakantie! Reserveren kunt u eenvoudig via de site, voor eventuele vragen kunt u ons ook mailen

Huisdieren

Op de camping zijn honden niet toegestaan.

Ingezonden Foto's

Heeft u een leuke foto van uw vakantie op camping De Duindoorn? Mail de foto dan naar ons! Wie weet ziet u uw foto op de website terug! Wilt u meer foto’s van camping De Duindoorn bekijken klik dan hier!!!

Geef uw reactie

Heeft u ook genoten van uw vakantie op onze camping? Laat dan HIER uw reactie achter om te laten zien hoe heerlijk een vakantie in IJmuiden aan Zee kan zijn!

Groeten uit IJmuiden