Panorama rondleiding
Nederlands Engels Duits
deco
Gratis Wifi
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"

Omgeving van Camping de Duindoorn

Camping aan zee, zeelucht en cultuur snuiven.

De camping ligt in de duinen van IJmuiden aan Zee een paar kilometer boven Zandvoort. De geweldige natuur van het aangrenzende Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen. 

Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten, gewoon lekker uitwaaien en natuurlijk vissen op de Zuidpier of vissersboot. Iets verderop kunt u naar de havens, het Noordzeekanaal en de zeesluizen!

Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, steden die voldoende cultuur en vertier bieden aan zelfs de meest veeleisende vakantieganger. 

Kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Zandvoort, Bloemendaal, Oud-Velsen, Santpoort of Wijk aan Zee. Naast de ingang van de camping is een bushalte aanwezig.

Op de dagen dat het weer zich niet leent om buiten te zijn kunt u in de weekenden naar de Beverwijkse Bazaar in Beverwijk (europa’s grootste overdekte weekendmarkt). 

Een impressie van het strand nabij onze camping vind u hier.

IJmuiden

Klik hiernaast voor een introductie filmpje over IJmuiden.Meer informatie over IJmuiden aan zee en de activiteiten vindt u hier.

Fietsroutes

Camping De Duindoorn is uitstekend gelegen voor de liefhebbers van fietstochten. In de veelzijdige en mooie omgeving leiden de fietsroutes u door duinen, langs de kust en door de bossen. Het landschap is afwisselend en uitstekend geschikt voor een prachtige fietstocht.

Wandelen

Wie van wandelen houdt, komt in IJmuiden volop aan zijn trekken. De omgeving van de camping is een wandelgebied bij uitstek. Wanneer u wandelt zal de omgeving ongetwijfeld indruk maken. Of u nu de voorkeur geeft aan een rondwandeling door de vele gezellige dorpen en steden in de buurt, of liever wandelt door een natuurgebied, het zal u niet tegenvallen!

Vissen

Wilt u vissen? Dan komt u ook in IJmuiden volop aan uw trekken. U kunt zelf vissen op de Zuidpier of sportvissen op een boot, volg de link voor meer informatie.