Panorama rondleiding
Nederlands Engels Duits
deco
Gratis Wifi
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"

FACILITEITEN OP CAMPING DE DUINDOORN

 

Toiletgebouwen

Op onze camping treft u 2 schone en zeer goed onderhouden luxe toiletgebouwen. Als het gaat om het toiletgebouw, dan heeft hygiëne bij ons hoogste prioriteit. De wastafels zijn voorzien van warm en koud water. Voor de douches kunt u bij de receptie douchemunten kopen.

 
 

Campingwinkel

We hebben een winkel met een ruim assortiment aan artikelen en elke dag verse broodjes. De winkel is 7 dagen per week meerdere malen per dag geopend.

 

Draadloos Internet (GRATIS*)

Even uw mail checken? Online het laatste nieuws lezen?

Of surfen op het internet? Op onze camping is draadloos internet beschikbaar. U ontvangt per kampeermiddel 1 gratis wificode (200 mb per dag) bij aankomst. Op deze manier kunt u tijdens het kamperen genieten van alle luxe.

 
 

Wasserette

Een wasserette is misschien niet het eerste waar u aan denkt tijdens uw vakantie. Maar kinderen spelen, stoeien en sporten: ze worden vies! En dan is het toch maar handig dat uw camping een wasserette heeft. In de wasserette kunt u wassen, drogen en strijken. Bij de receptie koopt u muntjes voor de wasmachine en strijkbout.

Fietsverhuur

Wilt u graag de prachtige omgeving van de camping ontdekken? Bij ons kunt u fietsen zonder versnellingen huren voor volwassenen. Handig voor als u het niet ziet zitten om uw eigen fietsen mee te nemen.

 
 

Speeltuin

De kinderen kunnen over de hele camping en op de grasvelden vrij spelen, de camping is hiervoor zo autovrij mogelijk. Er is ook een kleine speeltuin met o.a. glijbaan, schommel, klimtoestellen en natuurlijk een zandbak.

Brasserie & snacks t Praathuis

Wij heten u van harte welkom in ’t Praathuis op de camping. Waar u terecht kunt voor een lekkere kop koffie en vers gebakken appeltaart, een hamburgerplate of gewoon een lekker portie friet e.d. ( ook om mee te nemen ). 

Voor en naseizoen gelden er aangepaste openingstijden.

 
 

Waterpartijen

Op elk veld staan watertappunten met koud drinkwater, op 2 plaatsen op de camping (veld A en veld E) staan ook waterpartijen met warm water via euromuntjes van € 0,20.