Panorama rondleiding
Nederlands Engels Duits
deco
Gratis Wifi
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"
  • "Camping de Duindoorn, mooi gelegen in de duinen"

Camping De Duindoorn

Informatie over dit verblijf:

Aanwezig: Parkeerplaats
Speeltuin
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi
Zicht op zee

Camping De Duindoorn

IJmuiden, Nederland


Onze camping is gelegen aan de voet van de duinen grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, dichtbij Zandvoort, Haarlem en Amsterdam. Ideaal voor mensen die houden van een mooie fietstocht, wandelingen of cultuur. De camping ligt +/- 1000 meter van het strand en de zee waar vele watersporten worden beoefend zoals kitesurfen, blowkarten, vliegeren, etc. U kunt lessen nemen bij bijvoorbeeld Seaside sports. Ook zijn er tal van andere mogelijkheden, wat denkt u van zwemmen, zonnen, vissen op de pier of op een boot, een dagje winkelen, gezellig een terrasje pakken, lekker uitslapen, heerlijk uit eten of gewoon helemaal niets doen.

De camping ligt in de duinen van IJmuiden aan Zee een paar kilometer boven Zandvoort. De geweldige natuur van het aangrenzende Nationaal Park Zuid-Kennemerland biedt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen. Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten, gewoon lekker uitwaaien en natuurlijk vissen op de Zuidpier of vissersboot. Iets verderop kunt u naar de havens, het Noordzeekanaal en de zeesluizen! Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden in Noord Holland, Alkmaar, Amsterdam en Haarlem, steden die voldoende cultuur en vertier bieden aan zelfs de meest veeleisende vakantieganger. Kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Zandvoort, Bloemendaal, Oud-Velsen, Santpoort of Wijk aan Zee. Naast de ingang van de camping is een bushalte aanwezig. Op de dagen dat het weer zich niet leent om buiten te zijn kunt u in de weekenden naar de Beverwijkse Bazaar in Beverwijk (europa’s grootste overdekte weekendmarkt).

Op onze site staan alle prijzen en leuke arrangementen. Voor bepaalde maanden geldt een leuke korting van 25% excl. de toeristenbelasting en milieuheffing.

Aantal personen N.V.T
Uitzicht Camping, duinen, zee,

Aanwezig: Parkeerplaats
Speeltuin
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi
Zicht op zee
Bushalte50 m

Camping De Duindoorn is uitstekend gelegen voor de liefhebbers van fietstochten. In de veelzijdige en mooie omgeving leiden de fietsroutes u door duinen, langs de kust en door de bossen. Het landschap is afwisselend en uitstekend geschikt voor een prachtige fietstocht. Wie van wandelen houdt, komt in IJmuiden volop aan zijn trekken. De omgeving van de camping is een wandelgebied bij uitstek. Wanneer u wandelt zal de omgeving ongetwijfeld indruk maken. Of u nu de voorkeur geeft aan een rondwandeling door de vele gezellige dorpen en steden in de buurt, of liever wandelt door een natuurgebied, het zal u niet tegenvallen! Wilt u vissen? Dan komt u ook in IJmuiden volop aan uw trekken. U kunt zelf vissen op de Zuidpier of sportvissen op een boot, volg de link voor meer informatie.